Β΄ Εθνική: Με χαμόγελα και αισιοδοξία η πρώτη της Ασπίδας Ξάνθης

 

Με όρεξη για δουλειά και με στόχο οι παίκτες να ευχαριστιούνται την παρουσία τους σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και στις προπονήσεις και η ομάδα της Ξάνθης να γίνει και τη φετινή χρονιά πόλος έλξης για το ξανθιώτικο φίλαθλο κοινό, ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου η προετοιμασία της Ασπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία μετά την άνοδο θα τη βρει στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Εκτός του Ιάσονα Πετς όλοι οι άλλοι παίκτες, παλιοί και νέοι, έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Τους παίκτες καλωσόρισαν ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ιωαννίδης και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, όπως και οι Γιώργος Κωτάκης και Φώτης Μιχαηλίδης, οι οποίοι ανήκουν στο τεχνικό τιμ, ο έφορος του ανδρικού τμήματος Γιώργος Κοτζαμπάσης, ενώ από την πλευρά της διοίκησης το παρών έδωσαν οι Χριστόφορος Παπατσαρούχας και Φάνης Παπαδάκης.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο ΔΑΚ της Ξάνθης, όπου ξεκίνησαν προπονήσεις πάνω σε πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο κλειστό του Ευμοίρου.