ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφική βόμβα από την ΠΑΕ Νίψας με την απόκτηση Μπινόπουλου

 

“Θωρακίζει” το τέρμα της η ΠΑΕ Νίψα, η οποία συμφώνησε με τον Αναστάσιο Μπινόπουλου, τερματοφύλακα του Έβρου Σουφλίου τα προηγούμενα δύο χρόνια που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

Ο Μπινόπουλος αγωνίστηκε με την ομάδα του Σουφλίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής   και οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει από το πρωτάθλημα αυτό θα είναι σημαντικές για την ομάδα της Νίψας στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας για την απόκτηση του Αναστάσιου Μπινόπουλου (φωτογραφία στο τέρμα από τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου μετου Σουφλίου με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου):

Μεταγραφική βόμβα από την ΠΑΕ Νίψας, η οποία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αναστάσιου Μπινόπουλου! Ο 28χρονος γκολκίπερ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Football League 2 με τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου, θα αγωνίζεται στην ομάδα μας τη νέα σεζόν! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Έβρου Σουφλίου για τη συνεργασία της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής! Ευχόμαστε στον Τάσο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!