Χάλκινη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ η Παρισάκη της Νίκης Αλεξανδρούπολης

 

Την 3η θέση κατέκτησε η Εθνική ομάδα U22 στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην πόλη Πρόμπιστιπ των Σκοπίων.

Η Δήμητρα Μαναβή με την Ιωάννα Παρισάκη, που ενώσω βρισκόταν εκεί ανακοινώθηκε από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, ηττήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στον ημιτελικό με 2-1 από την Ρουμανία  (18-21, 21-16, 15-8) και το απόγευμα αντιμετώπισε την Βουλγαρία για τις θέσεις 3-4 επικρατώντας και πάλι με 2-1 (21-17, 10-21, 18-16), ενώ στο τρίτο σετ βρέθηκαν να χάνουν με 3-7.

Να σημειώσουμε ότι ο μικρός τελικός έγινε υπό εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες (ξέσπασε μπουρίνι στην περιοχή) και προς στιγμή υπήρχε κίνδυνος διακοπής, ωστόσο ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά το βράδυ της Κυριακής.

«Για μας ήταν η πρόβα τζενεράλε πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται την άλλη εβδομάδα στην Καρδία. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία που ήταν και το μεγάλο φαβορί, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες τον ημιτελικό. Θέλαμε να φτάσουμε ως τον τελικό, αλλά το μετάλλιο δεν παύει να είναι μετάλλιο», είπαν τα δύο κορίτσια και συμπλήρωσαν:

«Το τουρνουά εδώ ήταν πολύ δυνατό κι οι περισσότερες ομάδες θα είναι και στην Καρδία την άλλη εβδομάδα. Ήταν μια πετυχημένη πρόβα και πλέον το μυαλό μας είναι στο Ευρωπαϊκό το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία και ελπίζουμε να έρθει και ο κόσμος για να στηρίξει όλες τις ελληνικές ομάδες στην προσπάθεια που θα κάνουν».