Αλλαγή στο πρόγραμμα των δύο φιλικών της Ξάνθης το Σαββατοκύριακο

 

Μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο Xanthi FC Arena και το ρεπό της Κυριακής η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε τις προπονήσεις της το απόγευμα της Δευτέρας.

Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος η διοίκηση της ομάδας οριστικοποίησε φιλικά παιχνίδια στα οποία υπάρχει μία αμοιβαία αλλαγή μέρας αντιπάλων. Το επόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου στις 19:00 θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό ενώ και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη θα διεξαχθεί τελικά μια μέρα μετά, την Κυριακή 28/08 στις 18:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα δύο φιλικά που έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβρη είναι με τον Πανθρακικό εντός έδρας (Παρασκευή 2/9, 18:30, Xanthi FC Arena) και τον Αγροτικό Αστέρα (Σάββατο 3/9, 18:30, Xanthi FC Arena).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Δευτέρας ξεκίνησε με ασκήσεις προθέρμανσης και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και το pressing χωρίς τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που εξασφάλισε διήμερη άδεια για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και τον νεογέννητο γιο του.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που είχε την Κυριακή τα γενέθλιά δέχθηκε τα “χρόνια πολλά” της ομάδας. Οι παίκτες του ΑΟΞ θα συνεχίσουν να δουλεύουν με πρωινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, οι οποίες θα έχουν ώρα έναρξης στις 09:00. Μόνο την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή, αφού θα έχει και στις 19:00 το απόγευμα.