Παραμένει Χαλκίδα ο Ζένια Γκόρτσανιουκ και θα… καρφώνει τις πάσες του Κασαμπαλή

 

Παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας και συμπαικτης του Σταύρου Κασαμπαλή που μεταγράφηκε φέτος θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο “Κομοτηναίος” Ζένια Γκόρτσιανουκ καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο ακραίο.

Ο πρωην διεθνής με την Εθνική Ζένια, που πλεον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με αυτήν (θεωρείται δημότης Κομοτηνής και ο πατέρας του είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Α1 Κατηγορία, την περίοδο που η ΑΕ Κομοτηνής αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια) μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Νιώθω ίσως καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Συνεχίζω και φέτος στον Ηρακλή Χαλκίδας, την ομάδα που από την περσινή περίοδο με κέρδισε. Βρίσκομαι σε ένα φιλικό αθλητικό περιβάλλον όπου η διάθεση για επαγγελματικό βόλεϊ επιπέδου βρίσκεται πολύ ψηλά, η λέξη ομάδα είναι απόλυτος κανόνας για όλους μας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύονται για 2η συνεχή χρονιά».

Στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας υπενθυμίζεται ότι έχει πάρει μεταγραφή ο επί χρόνια πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Κασαμπαλής. Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρει: «Ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – KINGS ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον αθλητή βόλεϊ, Ευγένιο (Ζένια) Γκόρτσανιουκ. Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας πέρυσι το Σεπτέμβριο και πέτυχε μαζί του την άνοδο στην Α1 Volleyleague, τη μεγαλύτερη επιτυχία για τον αθλητισμό της Χαλκίδας τα τελευταία 50 χρόνια».