Υποψήφια για το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ η αν. καθηγήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ελένη Ζέτου

 

Στο πλευρό του Γιώργου Μελισσουργού εν όψει των επικείμενων εκλογών του Σεπτεμβρίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τάχθηκε η καθηγήτρια του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτελίου Πανεπιστημίου Θράκης Ελένη Ζέτου που με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι στηρίζει την Κίνηση Volley 2012.

zetouΗ δήλωση της Ελένης Ζέτου έχει ως εξής:

Μετά από πρόσκληση που έλαβα από τον Γιώργο Μελισσουργό, για να συμμετάσχω ως υποψήφια με την Κίνηση VOLLEY2012, στις εκλογές της 4/9/2016, την αποδέχθηκα με χαρά, προκειμένου να στηρίξω την προσπάθεια για αλλαγή και βαθιές τομές στο Ελληνικό βόλεϊ.

Οι λόγοι που πήρα την απόφαση να στηρίξω τον Γιώργο Μελισσουργό, είναι διότι τον εκτιμώ ιδιαίτερα ως άτομο, για την ακεραιότητα του και ανιδιοτέλεια του, αλλά και διότι ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες από το 2008, δεν αλλάξαμε ποτέ τις αρχές μας  και έχουμε παραμείνει σταθερά πιστοί στα πιστεύω μας όλα αυτά τα χρόνια.

Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και την διάθεση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο άθλημα που τόσο αγαπάμε και ελπίζω ότι τα σωματεία θα το εκτιμήσουν.

Ελένη Ζέτου

Κομοτηνή