Απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας της Άννας Κορακάκη καταγγέλει ο πατέρας – προπονητής της

 

Ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της χρυσής ολυμπιονίκη στα 25 μέτρα αεροβόλο πιστόλι και χάλκινης στα 10 μέτρα Αννας, με μήνυμά του στο facebook ευχαρίστησε όλους την αγάπη που τους δείχνουν αλλά ζήτησε να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι πολιτικά το χρυσό μετάλλιο της κόρης του, καταγγέλοντας εμμέσως πλην σαφώς προσπάθεια από κάποιους κύκλους να το κάνουν.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Κορακάκη, θιγμένη από την απόφαση του Δήμου Δράμας να γκρεμίσει την ημέρα που κατακτήθηκε το χρυσό το πρόχειρο σκοπευτήριο που έκανε προπονήσεις η Άννα, αρνήθηκε να υπάρχει οποιοσδήποτε πολιτικός παράγοντας στην υποδοχή της δραμινής πρωταθλήτριας την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη της.

Το μήνυμα του Τάσου Κορακάκη έχει ως εξής:

Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν.
Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι.