Γ’ Εθνική: Πάει για νέα μεταγραφή-βόμβα με Ιγκόρ η Δόξα Δράμας!

 

Πολύ κοντά στην μετακίνηση του στην Δόξα και την Δράμα είναι πλέον ο πρωην επιθετικός του Πανθρακικού Ίγκορ Ντε Σόουζα!

Σύμφωνα με το «sportdrama», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η δραμινή ομάδα που προπονεί ο Κώστας Βασιλακάκης και με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει (Σουάνης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε, Σικαλιά, Μπουσινάκη κτλ.) τθεωρείται ο πρωτο φαβορί για άνοδο, θα προσθέσει στο έμψυχο υλικό της και τον 36χρονο βραζιλιάνο και πρωτο σκορερ στην ιστορία του Πανθρακικού.

Το ρεπορτάζ από το «sportdrama» αναφέρει: Η κρούση του Γιάννη Μπύρου στον βραζιλιάνο σέντερ φορ, που τα τελευταία τρία χρόνια έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Πανθρακικού ήταν αρκετή για να πείσει τον πολύπειρο επιθετικό να αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα την πρόταση της Δόξας και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Τρίτη εθνική του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε η Κομοτηνή απέχει ελάχιστα από την Δράμα και ήταν άμεση η πληροφόρηση του Ιγκόρ για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Δόξα.

Βέβαια ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πορτογαλία και όλες οι επαφές ήταν τηλεφωνικές. Ωστόσο μετά από μερικές μέρες διαβουλεύσεων απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της Δόξας και στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Δράμα για να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Βέβαια εφόσον δεν μπουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο, ωστόσο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Στο πλάνο του Ιγκόρ που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κομοτηνής, υπήρχαν ομάδες της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία, ωστόσο όπως φαίνεται η Δόξα του Γιάννη Μπύρου είναι ένας ασφαλής προορισμός για τον βραζιλιάνο παίκτη που μιλάει ελληνικά. Μάλιστα ακόμη καλύτερα ελληνικά μιλάει ο γιος του Λούα που αγωνίζονταν στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Το ζητούμενο για τον Ιγκορ είχε να κάνει με την επιλογή της χώρας (Ελλάδα –Ισπανία) και όχι με οποιαδήποτε άλλη ελληνική πρόταση σε επίπεδο οικονομικού.