Η 18μελής αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στην Ξάνθη

 

Σε δύο σημεία χωρίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την επομένη μέρα του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας και μια ημέρα πριν το φιλικό με την Ξάνθη. Το ένα γκρουπ έκανε αποθεραπεία στις εγκαταστάσεις του Μακεδονία Palace και το άλλο προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στην Τιφλίδα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ποδήλατο, γυμναστήριο και πισίνα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν για 75′ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική εν όψει της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου (20/08) με την Ξάνθη και τα τελειώματα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση στα Πηγάδια.

Αυτοί είναι οι εξής: Mπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Πέλκας, Ζάιρο, Κοροβέσης, Περέιρα, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Ματθαίου, Κυριλλίδης.

Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στις 11.30 το πρωί οδικώς για την Ξάνθη και το ματς είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσει στις 19:00, δίχως τηλεοπτική κάλυψη.  Οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής έχουν ρεπό.