Παραιτήθηκε ο Γιώργος Στράτος από την προεδρία της Super League

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ένα μήνα ακριβώς από την εκλογή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Super League.

Την παραίτηση του Γιώργου Στράτου είχε προαναγγείλει με πρωινή του δήλωση ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης ανέφερε πως ο Γιώργος Στράτος είχε δεσμευθεί πριν κατέβει στις εκλογές ότι αν κάποια ομάδα άρει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του, τότε θα παραιτηθεί από πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με τον Χρήστο Πανόπουλο έγινε χθες, καθώς εκπρόσωπος του Ολυμπιακού σε επικοινωνία του, ήρε για λογαριασμό της ομάδας του την εμπιστοσύνη του στο Γιώργο Στράτο και αφού ο Χρήστος Πανόπουλος τον ενημέρωσε γι’ αυτό, τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Στράτος θα έπρεπε να παραιτηθεί από την Προεδρία της Super League τιμώντας τη δέσμευση αυτή, κάτι και το οποίο έκανε.

Μένει να δούμε πλέον τι μέλλει γενέσθαι με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς αν αυτό ξεκινήσει η διοργανώτρια αρχή θα είναι “ακέφαλη”. Επίσης μένει να δούμε αν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης ο Γιώργος Στράτος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της Super League.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Γιώργου Στράτου:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου”.