Α2 Ανδρών: Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Ανέστη Γιαννακόπουλου

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΑΕ Κομοτηνής η πρόσληψη του Ανέστη Γιαννακόπουλου στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο νέος τεχνικός της ΑΕ Κομοτηνής έχει καθημερινή παρουσία στην πόλη της Κομοτηνής εξαιτίας του ΤΕΦΑΑ στο οποίο είναι διδάσκων. Έχει διατελέσει βοηθός του Σάκη Μουστακίδη στα τρία πρώτα χρόνια του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ πέρυσι είχε μετακομίσει στο προπονητικό επιτελείο της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, είναι περιφερειακός προπονητής της ΕΣΠΕΘΡ αλλά και ομοσπονδιακός, καθοδηγώντας μαζί με τον Κώστα Γκούντα την Εθνική Παγκορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα πριν μερικές εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για την πρόσληψη του Ανέστη Γιαννακόπουλου:

Η διοίκηση της Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας Ανέστη Γιαννακόπουλο.
Η πρόσληψη του κυρίου Γιαννακόπουλου Ανέστη στην ομάδα της Κομοτηνής αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο καθώς ο ίδιος έχει διατελέσει βοηθός του κυρίου Μουστακιδη επι σειρά των στον Εθνικο Αλεξανδρουπολης. Επιπροσθετα αποτελει βοηθος ομοσπονδιακος προπονητής στην Εθνική παγκορασιδων στο πρόσφατο Βαλκανικο πρωτάθλημα μαζί με τον Κώστα Γκουντά.
Η διοίκηση της ομάδας εύχεται κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του νέο προπονητή μας για μια σοβαρή και πετυχημένη σεζόν στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.