Στην Λαμία και στην Football League o Λουίτζι Τσενάμο

 

Τον 36χρονο (7/2/1980) πρωην τερματοφύλακα της Ξάνθης , Λουίτζι Τσενάμο, ανακοίνωσε η Λαμία και θα τον βρει μπροστά του ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο έμπειρος Ελληνο-ιταλός (γεννήθηκε στο Μόναχο) αν και έψαχνε να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη όπου όπου και μεγάλωσε και ήταν σε συζητήσεις με τον Άρη τελικα θα αγωνιστεί στην Φθοιώτιδα και στην φιλόδοξη και φέτος Λαμία. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ αλλα συνέχισε έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Κατόπιν ακολούθησε το Αιγάλεω (7 χρόνια), η αγγλική Μπερνλεϊ όπου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ο Παναιγιάλειος, η Προοδευτική, η Κυπριακή ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ο Παναιτωλικός, η Ισραηλινή Μακάμπι Νετάνια, ο Ατρόμητος , πριν καταλήξει πέρυσι στην Θρακική ομάδα και σε επαγγελματικό επίπεδο στις ελληνικές ομάδες) έχει 294 συμμετοχές. Μαζί του ανακοινώθηκε και ο Φιορίν Ντουρμισάι από τον Πανιώνιο.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Λαμίας:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Luigi Cennamo & τον επιθετικό Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Luigi Cennamo γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1980 και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ (Superleague). Ο Φιορίν Ντουρμισάι γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1996 και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανωνίου (Superleague). Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τους καλωσορίζει στο ρόστερ της και τους εύχεται πολλές επιτυχίες και καλή αγωνιστική σεζόν».