Παρών στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ο Σύλλογος “Περπατώ”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν.Ροδόπης “Περπατώ” θα δώσει το παρών στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Ο 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και συνοδεύεται από ένα διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων, που επιτελούν έργο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο “Περπατώ”, η προσπάθεια του οποίου θα ενισχυθεί οικονομικά από μέρος των συνολικών συμμετοχών της ομάδας, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για κάλυψη λειτουργικών αναγκών του συλλόγου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό στον Λευκό Πύργο.

Όποιος θέλει να συμμετέχει και μπορεί με τους εξής τρόπους:

1. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης,www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr (Εγγραφές μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου)

2. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361

3. Αυτοπροσώπως στο γραφείο του Συλλόγου “Περπατώ”, Τέρμα Λ. Δημοκρατίας στην Κομοτηνή. Για να είναι έγκυρη η εγγραφή, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί η αίτηση και να έχει κατατεθεί το αντίτιμο της συμμετοχής έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΠΑΤΩ

ΑΡ. ΛΟΓ. :5357-069100-965

IBAN: GR34 0172 3570 0053 5706 9100 965

Το κόστος εγγραφής με την ομάδα του “Περπατώ” είναι ίδιο με αυτό της εγγραφής που μπορεί να κάνει κάποιος μόνος του και ανέρχεται στα 20 ευρώ για τη συμμετοχή στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων και στα 15 ευρώ για τη συμμετοχή στον Δρόμο Υγείας 5 χιλιομέτρων.