Επιστρέφει από το Ρίο η Ιβάνα Τζούρις, παραμένει ο Πετρούνιας για το γκαλά και… την σημαία

 

Ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδος αναχωρεί από το Ρίο ντε Τζανέιρο για την Αθήνα η Ιβάνα Τζούριτς και το υπόλοιπο επιτελείο υποστήριξης των αθλητών της ενόργανης γυμναστικής, μετά την επιτυχημένη πολυήμερη παρουσία τους στην μεγαλούπολη της Βραζιλίας.

Όπως είναι γνωστό, η αδερφή του αρχηγού της Εθνικής Βόλεϊ Δημήτρη Τζούριτς είναι η φυσιοθεραπεύτρια της Εθνικής Ενόργανης Γυμναστικής και βάζει και αυτή το λιθαράκι της για τις επιτυχίες της ομάδας με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια.

Μάλιστα η Ιβάνα και ο Λευτέρης έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με το μετάλλιο στο Ολυμπιακό Χωριό. Ωστόσο ενώ ολοκληρώθηκε στο Ρίο η δουλειά της νεαρής ορεστιαδίτισσας (έτσι δηλώνει η ίδια, όπως και ο αδερφός της), ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν ολοκλήρωσε ακόμα τις υποχρεώσεις του.

Καταρχήν τα ξημερώματα της Πέμπτης αγωνίζεται στο καθιερωμένο Gala όπου μετέχουν όλοι οι νικητές των οργάνων στην ενόργανη γυμναστική και βγάζουν και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία. Πέραν αυτού όμως, ήδη φημολογείται ότι ο Πετρούνιας θα είναι ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.

Το άλλο χρυσό μετάλλιο, η δραμινή Άννα Κορακάκη, έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα από την περασμένη εβδομάδα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης που επίσης τιμής ένεκεν, καθώς ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα, θα μπορούσε να είναι σημαιοφόρος, επίσης επέστρεψε.

Κατά συνέπεια ο Πετρούνιας φαντάζει αυτήν την στιγμή το φαβορί, μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη, εφόσον όμως καταφέρει να ανέβει και αυτήν στην κορυφή. Ο τελικός του άλματος επι κοντώ των γυναικών έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδος.