Αναλαμβάνει και την εφηβική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης ο Κώστας Ιωαννίδης

Με στόχο να συνδέσει το προπονητικό πλάνο της εφηβικής και τη ανδρικής ομάδας, η Ασπίδα Ξάνθης ανακοίνωσε ότι προπονητής στο εφηβικό τμήμα θα είναι ο Κώστας Ιωαννίδης, προπονητής και της ανδρικής ομάδας, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Γιώργο Κωτάκη,

Σκοπός του προπονητικού πλάνου είναι οι παίκτες που εξελίσσονται μέσα από την παραγωγική διαδικασία των τμημάτων υποδομής, να προωθούνται στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες, έχοντας φυσικά ως στόχο να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα. Η προετοιμασία του εφηβικού τμήματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι προπονητής της εφηβικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Ιωαννίδης Κώστας με άμεσο συνεργάτη τον Κωτάκη Γιώργο.
Με την κίνηση αυτή η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ αποδεικνύει ότι στόχος της είναι να συνδέσει απόλυτα το προπονητικό πλάνο της εφηβικής και ανδρικής ομάδας με σκοπό οι παίκτες, που εξελίσσονται μέσα από την παραγωγική διαδικασία των τμημάτων υποδομής, να προωθούνται, όπως άλλωστε γινόταν και μέχρι σήμερα.
Η προετοιμασία της εφηβικής ομάδας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Αυγούστου.