Το μήνυμα της Βούλας Παπαχρήστου από το Ρίο ντε Τζανέιρο και οι… διευκρινίσεις του Λάζαρου Χαριτωνίδη

 

Όπως είχε προαναγγείλει, η Βούλα Παπαχρήστου παρά τις προκλήσεις που δέχθηκε από όλες τις πλευρές, προσπάθησε να μείνει απερίσπαστη στον αγώνα της και τελικά κατόρθωσε να μπει στην τελική οκτάδα του τριπλούν και να χριστεί ολυμπιονίκης.

Πλέον, αρκετές ώρες μετά τον τελικό, αποφάσισε να μιλήσει σε σχέση με όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Αφού ωστόσο ευχαρίστησε τον απλό κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει, απάντησε σε όσους προσπάθησαν να καπηλευθούν την επιτυχία της αλλά και στην απέναντι πλευρά που προσπάθησε όχι απλά να μηδενίσει την προσπάθειά της αλλά και να προβεί σε αδιανόητους χαρακτηρισμούς «για μια κακή στιγμή του παρελθόντος», όπως και η ίδια παραδέχεται, αναφέροντας ωστόσο ότι δεν θα προβεί σε σχόλια αλλά αρκούν οι αγωνιστικές και όχι μόνο μετέπειτα πράξεις της.

Η ανάρτησή της απέσπασε αμέσως εκατοντάδες likes και δεκάδες σχόλια, αλλά παρόλα αυτά κάποιοι επέμειναν και ανέλαβε για μια ακόμα φορά να κάνει… λιανά την δήλωση της συζύγου του ο γνωστός θρακιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χαριτωνίδης. «Λοιπόν για να εξηγήσουμε σε αυτούς που δε κατάλαβαν και σε αυτούς που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν..ότι το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν έχει να κάνει μόνο με τους επικρίτες που από το 12!!! συνεχίζουν να σχολιάζουν αρνητικά..αλλά και για αυτούς που το παίζουν προστάτες θέλοντας να αρπάξουν ότι μπορούν από αυτή την επιτυχία για να βγούνε στο προσκήνιο..κάνοντας τη βούλα “δικιά” τους..Λοιπόν επικριτές και “ελληνάρες” μακριά..Η Βούλα ανήκει στον αθλητισμό και πουθενά αλλού!».