Ευχαριστίες Εθνικού στους παίκτες για την ελαστικότητά τους και πρόσκληση στον κόσμο για τα διαρκείας

 

Με ανακοίνωσή του, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά και την επιτυχή του αδειοδότηση για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017 θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του για την ελαστικότητα και την καλή διάθεση που έδειξαν απέναντι στο σωματείο.

«Σε όσους επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλους συλλόγους τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες», προσθέτει η ανακοίνωση του συλλόγου του Έβρου. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την… αποεβροποίηση της ομάδας, αναφέρει ότι και φέτος οι μισοί θα είναι από τον νομό. 

«Ο Εθνικός θα συνεχίσει προσηλωμένος στις ιστορικές αρχές του να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ με κινητήριο δύναμη και για φέτος πάλι ντόπιους αθλητές (οι 7 στους δεκατέσσερις είναι εβριτες) και φυσικά με την προσθήκη έμπειρων και ταλαντούχων αλλοδαπών αθλητών», επισημαίνει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους της ομάδας μας που την στηρίζουν χρόνια και να τους υπενθυμίσουμε πως φέτος είναι η χρόνια που τους χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε φορά δίπλα στην ομάδα.

Τα εισιτήρια διαρκείας λοιπόν είναι προς διάθεση των φίλων του Εθνικού για τη σεζόν 2016-17 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν, εξασφαλίζοντας μια θέση στις συγκινήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου , ενισχύοντας παράλληλα σημαντικά την προσπάθεια των ανθρώπων του.

Οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα. Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας, Από Δευτέρα έως και Παρασκευή: 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου). Τηλεφωνο: 25510-28761».