Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα του Πανθρακικού ο Κώστας Ανυφαντάκης

Την απόλυτη ικανοποίηση του στην εικόνα που έχει ο Πανθρακικός σε αυτές τις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού με την Ξάνθη το Σάββατο .

“Για αυτές τις τρεις εβδομάδες που διανύουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα και την προσπάθεια που παρουσίασαν τα παιδιά”, δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, συμπληρώνοντας πως “η καθημερινότητα είναι αυτή που θα μας διακρίνει. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε πολύ μεγάλη πίστη σε αυτά τα παιδιά και σε αυτή την ομάδα”.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ενώ πρόσθεσε πως “βάση κούρασης και βάση όλων αυτών που έχουν δείξει τα παιδιά αυτές τις τρεις εβδομάδες που είμαστε μαζί, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δημιουργήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής”.

Τέλος είπε πως παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Πανθρακικός από την Ξάνθη “η ομάδα έχει μία πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κλείνοντας διαδρόμους, με την πρόθεση μας να οδηγήσουμε την μπάλα στο πλάι. Χρειαζόμαστε λίγη δουλειά στο επιθετικό κομμάτι και στην κατοχή της μπάλας”.