Tην αποχώρησή του από την Ξάνθη προανήγγειλε στον ιταλικό Τύπο ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

 

Την αποκάλυψη ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στην Ξάνθη και ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα αποχωρήσει από τον πάγκο της έκανε ο Ράζβάν Λουτσέσκου.

Μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb ο προπόνητής της Ξάνθης είπε πως “Έχω κάνει μία συμφωνία με την Ξάνθη, αυτή όμως θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην Ελλάδα. Με την διοίκηση έχω καλή σχέση ενώ ο ιδιοκτήτης είναι ξεχωριστή προσωπικότητα”, είπε αρχικά.

Η συνέντευξη δόθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κροτόνε και για το αν συνεργαστεί στο μέλλον μαζί της είπε πως “το μέλλον δεν εξαρτάται μόνο από ένα άτομο, αλλά από τις απαιτήσεις”, ευχόμενος καλή τύχη στην Κροτόνε στο νέο πρωτάθλημα. Για τη Serie A είπε ότι “η Ιταλία είναι το πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου. Όταν είσαι στη Serie A, είσαι στην κορυφή”, ενώ για το νέο πρωτάθλημα είπε πως “η Γιουβέντους είναι πιο πάνω από όλους”.

Τέλος για το πόσο βαρύ είναι το επίθετο Λουτσέσκου, με βάση τις επιτυχίες του πατέρα του είπε ότι είναι συνηθισμένος, λέγοντας επίσης ότι έμαθε πολλά από τη φιλοσοφία και την οργάνωση του.