Ρίο 2016: Είδαν την πρόκριση της Εθνικής Πόλο και αναχώρησαν για Αθήνα Μπισκιτζή – Πολύμερος

 

Στην θριαμβευτική εμφάνιση της Εθνικής Πόλο με την Βραζιλία τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) υπήρξε έντονη ελληνική κερκίδα στο κολυμβητήριο Ασέ Λένικ.

Μπορεί να παίζαμε με τους γηπεδούχους και πρωτοπόρους του ομίλου, τους οποίους και… συντρίψαμε, ωστόσο οι Έλληνες που βρέθηκαν στην εξέδρα δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα και για τους δικούς μας διεθνείς.

Βοήθησαν βέβαια σε αυτό και οι ίδιοι με την εμφάνισή τους. Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση ήταν και η Εβρίτισσα ολυμπιονίκης και νυν προπονήτρια της κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή με τον Βασίλη Πολύμερο, που μάλλον έφεραν… γούρι στην Εθνική.

Η Ελλάδα το απόγευμα αντιμετωπίζει την Αυστραλία σε ένα μάλλον αδιάφορο παιχνίδι, αφού η πρόκριση έχει κριθεί και έχει ενδιαφέρον μόνο για τις διασταυρώσεις και το ποιος θα είναι ο αντίπαλος στο νοκ άουτ παιχνίδι των προημιτελικών.

Ωστόσο οι δυο τους δεν θα καθίσουν μέχρι τέλους στην Βραζιλία. Ήδη μάζεψαν βαλίτσες και δεδομένου ότι έχει ολοκληρωθεί το δικό τους άθλημα, η κωπηλασία, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Άλλωστε αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν στο Ρίο με δικά τους έξοδα…