Βραζιλιάνικη δύναμη στα «άκρα» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (+video)

 

Ο Ζουάρεζ  Γκόμεζ Λεάλ Ζούνιορ είναι η νέα προσθήκη στο δυναμικό του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που με τον τρόπο αυτό ισχυροποιεί περισσότερο τα «άκρα» του, μετά την περσινή παρουσία του συμπατριώτη του Γκουιλέν.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος με καλή υποδοχή είναι γεννημένος στις 7/5/1988 και έχει ύψος 1.96μ. Διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του. Έχει στο παλμαρέ του αρκετές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας και του Ισραήλ αλλά και διακρίσεις από τις οποίες ξεχωρίζει η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο αθλητή του ισραηλινού πρωταθλήματος την αγωνιστική σεζόν 2013-14.

Η ενίσχυση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται και «σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις που θα καταδεικνύουν ότι ο Εθνικός θα παρουσιάσει υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Σάκη Μουστακίδη ένα δυναμικό και αξιόμαχο σύνολο», επισημαίνει το σχετικό δελτίο Τύπου του ΤΑΑ Εθνικός που εκδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του Βραζιλιάνου άσου ήταν σε Πορτογαλία, Βραζιλία και Ισραήλ οι ομάδες Castelo da Maia(A1 Portugal), Santo Andre (A1 Brazil), Machico (A1 Portugal), Universo Uptime (A1 Brazil), Maccabi Hironni Hadera (Israel). Δείτε σε βίντεο που κοινοποποίησε ο Εθνικός ορισμένα από τα κατορθώματα του νέου αποκτήματός του..