Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Πανθρακικό πριν το φιλικό “Ελ Θράκικο”

 

Την απόκτηση δύο νέων παικτών ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, λίγη ώρα πριν το φιλικό με την Ξάνθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Πρόκειται για τον Ηλία Πολίμο και τον Δημήτρη Μυρθιανό, τους οποίους ίσως δούμε να αγωνίζονται και στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Ηλίας Πολίμος γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1995 στην Καλαμάτα κι αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Πράσινα Πουλιά (2005-2010) στην ιδιαίτερη πατρίδα του κι έπειτα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Τον Ιανουάριο του 2013 τον απέκτησε η αγγλική Nottingham Forest, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Κατά το διάστημα της παραμονής του εκεί ενίσχυσε το τμήμα U18, το Reserves Squad, ενώ συμμετείχε και σε υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Το καλοκαίρι του 2015 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Πανιωνίου, ενώ το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν έπαιξε στη Football League, καθώς είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Αχαραναϊκό. Παράλληλα, έχει αγωνιστέι στα τμήματα Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Μυρθιανός είναι, επίσης, πλάγιος αμυντικός και γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1995 στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τo 2002 στην ακαδημία Ρέθυμνο Π.Σ., όπου έμεινε ως το 2008, όταν τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής της αθηναϊκής ομάδας και το 2014 έγινε επαγγελματίας. Το 2015 αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και τον Ιανουάριο του 2016 μετακινήθηκε στην Κύπρο κι έπαιξε στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Δόξας Κατοτοπιάς. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα Κ19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here