Αποκαλύπτεται στο κοινό του ο Πανθρακικός στην πρόβα τζενεράλε της Ξάνθης (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Φιλικό “Ελ Θράκικο” σήμερα στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και δεύτερο συνολικά, ενώ για την Ξάνθη το παιχνίδι αυτό αποτελεί πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αν δεν υπαρξει αναβολη, κόντρα στον Ηρακλή το Σάββατο 20 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν χθες από το δεύτερο και κύριο μέρος της προετοιμασίας στο βώλακα, όπου για δέκα ημέρες ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης πέρασε στους παίκτες της ομάδας αυτά που ήθελε και πλέον ο Πανθρακικός με την επιστροφή στην Κομοτηνή μπαίνει στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει και σειρά φιλικών παιχνιδιών, αρχής γενομένης από σήμερα. Στο μοναδικό φιλικό που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα της Κομοτηνής ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Καβάλα.

Η Ξάνθη κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος και το φιλικό αυτό αποτελεί το τελευταίο πριν την έναρξη της Super League. Σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα θέλει να κουράσει τους παίκτες του, πιθανότατα όμως στο πρώτο ημίχρονο να δείξει ενδεκάδα ενόψει πρεμιέρας. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην Ξάνθη, που δίνει συνολικά το έβδομο φιλικό της παιχνίδι. Μέχρι στιγμής έπαιξε δύο φορές με τη Βέροια (1-1 και 0-0) ενώ αγωνίστηκε και με τις Πιρίν (νίκη 1-0), Μοντάνα (ήττα 1-2), Πλατανιά (νίκη 2-0) και Λάρισα (νίκη 2-1).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 19:00 (LIVEμετάδοση από το ThrakiSportS). Ανοιχτή θα είναι μόνο η θύρα 1, με το εισιτήριο να τιμάται στα 10 ευρώ (ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας), ενώ για παιδιά μέχρι 18 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.