Β΄ Εθνική: Αποχώρησε το Άργος Ορεστικό και αλλάζει ο όμιλος της Ασπίδας

Αν και ακούγονταν έντονα ότι έχει πολλά προβλήματα, τελικά το Άργος Ορεστικό δεν κατάφερε να τα λύσει και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάση της κατάταξης η ομάδα που είναι να το αντικαταστήσει είναι ο Αίαντας Ευόσμου, με τους υπεύθυνους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αποφασίζουν την τρίτη 16 Αυγούστου αν θα απαντήσουν θετικά ή όχι στην Ομοσπονδία, ενώ αν δεν δεχθούν ακολουθούν οι Ίκαροι Σερρών.

Αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής μαζί με ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής, οπότε θα έχουμε και εκεί μία αλλαγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Άργος Ορεστικό:

«Ο ΑΣ Αργος Ορεστικό βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η ομάδα μας από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε όλη την πορεία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, όπως και όλους τους χορηγούς που μας εμπιστεύθηκαν.

Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα αλλά και η δουλειά των ανθρώπων που την πλαισίωναν την έφεραν ακόμα και προ των πυλών της Α2 εθνικής κατηγορίας, δυστυχώς όμως οι οικονομικές συγκυρίες ανάγκασαν την ομάδα μας σ’ ένα καινούριο ξεκίνημα με σκοπό στο μέλλον να επιστρέψει πιο δυνατή και έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Με τιμή το Δ.Σ.».