«Σίγησε» με μια φωτο από το Μαρακανά τη σελίδα της στο facebook της η Βούλα Παπαχρήστου

 

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα ήθελα να ενημερώσω ότι το μοναδικό επίσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου θα παραμείνει απενεργοποιημένο από τώρα μέχρι και το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων».

Με τα λόγια αυτά και μια φωτογραφία της έξω από το θρυλικό Μαρακανά, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την επικείμενη αδράνειά της στα social media μεχρι και το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Ένα ποστ που έσπευσε να αναπαράγει και ο σύζυγός της Λαζαρος Χαριτωνίδης.

Βλέπετε, «ο φόβος… φυλάει τα έρημα», που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Πριν τέσσερα χρόνια ένα tweet που αφορούσε τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου της στοίχισε την συμμετοχή στο Λονδίνο. Έτσι φέτος, που είναι αλήθεια ότι τα κουνούπια είναι και πάλι στο προσκήνιο λόγω… ζίκα, η ίδια δεν έχει όρεξη ούτε για πλάκα ούτε για παρεξηγήσεις.

Το μοναδικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί (δεν έχει πλέον twitter ή instagram) είναι το facebook και αυτό θα παραμείνει ανενεργό. Αλλά ακόμα και στις φιλικές συνομιλίες με τους ελάχιστους απεσταλμένους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης στο Ρίο, είναι μαζεμένη και τα λόγια της μετρημένα. Τα πολλά τα κρατάει για μετά τους αγώνες της.

Η Βούλα Παπαχρήστου αγωνίζεται το Σάββατο το πρωί τοπική ώρα, απόγευμα στην Ελλάδα, στον προκριματικό του τριπλούν. Αν όλα πάνε καλά, το βράδυ της Παναγίας, ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα, θα αγωνιστεί στον τελικό του άλματος τριπλούν…