Οι δέκα Θρακιώτες διαιτητές που θα σφυρίζουν τη νέα σεζόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

 

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι πίνακες διαιτητών και βοηθών Α’ και Β’ Κατηγορίας, από την δεξαμενή των οποίων θα αντλούνται οι διαιτητές και οι βοηθοί για τα παιχνίδια Super League και Football League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Συνολικά στους πίνακες περιλαμβάνονται δέκα ονόματα. Πέντε από αυτά από την Ξάνθη, τέσσερα από την Κομοτηνή και μόλις ένα από τον Έβρο. Αναλυτικά:

Στους πίνακες διαιτητών Super League ανάμεσα στα 26 ονόματα περιλαμβάνονται αυτά του Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης και του Χρηστου Γκράνα της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες βοηθών διαιτητών Super League ανάμεσα στα 49 ονόματα περιλαμβάνονται αυτά του Σπύρου Βασιλόπουλου από την ΕΠΣ Έβρου, του Αϊχάν Χούσκογλου από την ΕΠΣ Θράκης και του διεθνούς Χασάν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα των βοηθών Super League με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες διαιτητών 2ης Κατηγορίας, δηλαδή της Football League, ανάμεσα στα 42 ονόματα περιλαμβάνεται αυτό του Στέφανου Κουμπαράκη της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες βοηθών διαιτητών 2ης Κατηγορίας, δηλαδή της Football League, ανάμεσα στα 74 ονόματα περιλαμβάνονται αυτά του Μάκη Δημητριάδη από την ΕΠΣ Θράκης και των Ελίας Ελμπιούκ, Τάσου Χατζημωυσιάδη και Χουσεΐν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα των βοηθών Super League με ένα κλικ ΕΔΩ.