Ξύπνησε από τον λήθαργο η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και έστειλε τηλεγράφημα στην Κορακάκη

 

Μπορεί να ήταν απούσα καθόλη την διάρκεια της ολυμπιακής προετοιμασίας των αθλητών που μας εκπροσωπούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μπορεί να μην βοήθησε καθόλου τους αθλητές την ώρα που μοιράζονται σαν στραγάλια διάφορα χιλιάρικα ακόμα και σε επαγγελματικούς συλλόγους της περιοχής, μπορεί να εξακολουθούσε να βρίσκεται σε… λήθαργο ακόμα και μετά το πρώτο μετάλλιο της Άννας Κορακάκη, αλλά πλέον ξύπνησε!

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία μας ενημερώνει ότι «μετά τη διπλή Ολυμπιακή νίκη της συμπατριώτισσας Άννας Κορακάκη στο αγώνισμα της σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Γιώργος Παυλίδης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα».

Βέβαια, τα συγχαρητήρια έπρεπε να δίνονται πριν, από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία. Τα τηλεγραφήματα έπρεπε να έχουν φύγει μια εβδομάδα πριν και να εκφράζουν ευχές, όχι κατόπιν εορτής για να κλέψουν λίγη από την δόξα. Αλλά έτσι είναι η Ελλάδα και έτσι είναι η πολιτική και οι πολιτικοί, όπως τόσα χρόνια τους ξέρουμε.

Κάτι τελευταίο που αφορά το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Δεν γίνεται μια είδηση, έστω και αν είναι αυτή η «υποκριτική» συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ να στέλνεται σε όλα τα ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και να μην αποστέλλεται στο μοναδικό μέσο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που βρίσκεται κοντά στους αθλητές μας, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Θαυμάστε την επιστολή του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

«Αξιότιμη Ολυμπιονίκη, αγαπητή Άννα,

Θερμά συγχαρητήρια.

Με τον ευγενή αγώνα σου και την διπλή Ολυμπιακή σου νίκη κάνατε πράξη τα υψηλά ιδανικά του ολυμπιακού πνεύματος, τα αναλλοίωτα στους αιώνες λόγω της σημαντικότητάς τους και της αξίας τους και μας εξυψώσατε.

Η Ελληνική Σημαία έχει άξια παιδιά να την σηκώνουν ψηλά και εσένα Άννα σε πρωταγωνιστική θέση. Ας είναι όλη σου η πορεία γεμάτη χρυσές επιτυχίες, τιμή για την οικογένειά σου που σε πίστεψε και σε στήριξε και για την πατρίδα.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την οποία κατάγεσαι, με τις βαθιές ιστορικές ρίζες και το πλούσιο πολιτισμικό και αθλητικό της παρελθόν, αλλά και την σημερινή προσήλωσή μας σε υψηλούς ευγενής στόχους, θα συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού για την εδραίωση του αθλήματός σας στον τόπο μας και την υποστήριξη των προσπαθειών όλων στο ευ αγωνίζεστε.

Σ’ ευχαριστούμε όλοι μας συλλογικά και μεμονωμένα για την συγκίνηση και την χαρά που μας προσέφερες με τις Ολυμπιακές σου νίκες.

Υποκλινόμαστε στον αγώνα σου.

Πάντα Δυνατή, Χρυσή και Δαφνοστεφανωμένη.