Ρίο 2016: Ο «δήμιος» της Ορεστιάδας ήταν «παρών» στον τελικό της Κορακάκη!

 

Και εκεί που όλα τα βλέμματα ήταν προσηλωμένα στον μεγάλο τελικό της Άννας Κορακάκη, μια επιβλητική παρουσία εμφανίστηκε στην εξέδρα του Shooting Center όπου διεξήχθη το άθλημα τη σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ανάμεσα στους θεατές αναγνωρίσαμε τον Λιούμπο Γκάνεφ, έναν από τους κορυφαίους διαγώνιους που ανέδειξε το ευρωπαϊκό βόλεϊ με πέρασμα και από την Ελλάδα την σεζόν 1996-1997 στον Άρη, τον οποίο βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του μοναδικού του πρωταθλήματος στους τελικούς απέναντι στην Ορεστιάδα.

Ειλικρινά αγνοούμε τον λόγο που αυτή η εμβληματική μορφή του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου βόλεϊ βρέθηκε στον τελικό της Άννας Κορακάκη, ειδικά με δεδομένο ότι ακόμα και στον ημιτελικό δεν υπήρχε βουλγαρική παρουσία. Αλλά θα μας συγχωρέσετε.

Είχαμε σκοπό να τον βρούμε και να του ζητήσουμε να θυμηθεί τους αγώνες με την Ορεστιάδα μετά τον τελικό της σκοποβολής. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Δραμινή πρωταθλήτρια μας έκανε να ξεχάσουμε τα πάντα. Και να θυμηθούμε την παρουσία του στο ξεσκαρτάρισμα των φωτογραφιών του μεγάλου τελικού…