ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου! Κατεδάφισαν το πρόχειρο προπονητήριο της Κορακάκη την ημέρα του χρυσού της μεταλλίου!

 

Την απόφαση να κατεδαφίσει το πρόχειρο προπονητήριο που είχε φτιάξει ο πατέρας της Άννας Κορακάκη πήρε ο δήμος Δράμας, ο οποίος στη θέση του θα φτιάξει καινούργιο προπονητήριο.

Μάλιστα, οι μπουλντόζες του δήμου Δράμας μπήκαν στον χώρο προπονήσεων στους πρόποδες του Κορυλόβου και άρχισαν να ξηλώνουν τις παράγκες και τα ερείπια του πεδίου βολής και μαζί τους την αδιαφορία τόσων ετών από την πλευρά της πολιτείας για το αγώνισμα της σκοποβολής και τους αθλητές του στη Δράμα το πρωί της ημέρας που η Κορακάκη θα κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της dramini.gr στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθούν οι αναγκαίες υποδομές για τις ανάγκες προπονήσεων των σκοπευτών, από τον δήμο της Δράμας, που πλέον κινείται άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση με τοποθέτηση κοντέινερ. Ωστόσο το γεγονός ότι έσπευσαν να γκρεμίσουν τον χώρο όπου γαλουχήθηκε η ολυμπιονίκης έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Συγγενείς καταγγέλουν ότι η Άννα και ο Τάσος Κορακάκης δεν ήταν ενήμεροι για αυτήν την εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, η υποκρισία της ελληνικής πολιτείας περισσεύει για άλλη μια φορά. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα γινόταν τίποτα αν αυτό το κορίτσι δεν επέστρεφε με δύο μετάλλια από το Ρίο;