Στην Εθνική Παμπαίδων για το Διεθνές Κύπελλο Κολινδρού ο Βαλάντης Κουρτίδης

 

Ακόμα μία κλήση για την Εθνική Παμπαίδων είχε ο Βαλάντης Κουρτίδης, καθώς μετά την κλήση του και τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Μελίγια στην Ισπανία, ο ξανθιώτης παίκτης κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική για το 2ο Διεθνές Κύπελλο Κολινδρού.

Οι αγώνες στην πόλη της Πιερίας θα διεξαχθούν από 22-26 Αυγούστου και εκτός από την Εθνική μας ομάδα θα πάρουν μέρος η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟκ για την κλήση του Βαλάντη Κουρτίδη:

Το 2ο Διεθνές Κύπελλο U15 θα διεξαχθεί στον Κολινδρό 22-26 Αυγούστου.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι: Γιάννης Μπαλαμότης (Παναθηναϊκός), Ζώης Καράμπελας (Μαρκόπουλο), Άρης Σωτηρίου (Μαντουλίδης), Κώστας Βλάσιος (Προμηθέας), Δωρόθεος Δατσιάδης (Άργος Ορεστικό), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας), Παναγιώτης Οικονόμου (Αμύντας), Νίκος Μιχαλόπουλος (Έσπερος Π.), Δημήτρης Κλωναράς (ΠΑΟΚ), Φίλιππος Βακουφτσής (ΠΑΟΚ), Τηλέμαχος Βησσαρίου (Κεραυνός), Βασίλης Σταυρακούκας (Πλάτων), Φώτης Γεωργαλάς (Αστέρια), Κώστας Καδράς (Καστοριά), Ηλίας Κρασάκης (Περιστέρι), Άγγελος Γραμματικός (Ολυμπιακός), Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Θωμάς Ζευγαράς (Ολυμπιακός), Αντώνης Καραγεωργίου (Φίλιππος Βέροιας), Βαλάντης Κουρτίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Νίκος Λεκατσάς (Ίκαρος Καλλιθέας), Γιώργος Βούλγαρης (ΦΙΜΠΑ Πήγασος), Γιάννης Σιδηροηλίας (Άρης), Κλόντιαν Μούτσα (ΑΟ Ιεράπετρα).

Οι παίκτες που έχουν κληθεί και είναι από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρίσκονται έξω από το Καυταντζόγλειο Στάδιο την Κυριακή 21/8/2016, ενώ αντίστοιχα αυτοί από την Αθήνα στο ΟΑΚΑ.