Σε δύο… Αλεξανδρουπολίτες τα βραβεία MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ

 

Έχει περάσει μια εβδμάδα από την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ που διεξήχθη στο Ξυλόκαστρο, με τις ομάδες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και του Σπάρτακου να αναδεικνύονται νικήτριες σε άνδρες και γυναίκες.

Δεν πρέπει όμως να περάσει απαρατήρητο ότι πολυτιμότεροι παίκτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, MVP δηλαδή, αναδείχθηκαν ο Βαγγέλης Αραμπατζής (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης) και η Μάγδα Κεπεσίδου (Σπάρτακος Goalbet), που κατάγονται και οι δύο από την Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα η Κεπεσίδου ολοκλήρωσε μια φανταστική χρονιά σε σάλα και beach handball, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος με την Νέα Ιωνία και MVP στη σάλα, ενώ στο Beach Handball εκτός από το πρωτάθλημα και τον τίτλο του MVP, κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τον Σπάρτακο!

Τις απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι αντιδήμαρχοι Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Μανώλης Αλογογιάννης, Δημήτρης Κάσιος, Παναγιώτης Καλύβας, η εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. Σοφία Στάμου και ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Beach Handball Τάσος Δανήλος.