Καταγγέλλει τη σύμβαση και τελειώνει τον Ουζουνίδη ο Πανιώνιος

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς η διοίκηση των κυανέρυθρων αποφάσισε να καταγγέλλει τη σύμβαση με τον εβρίτη τεχνικό, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης “με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

Όπως είχαμε αναφέρει στο τελευταίο ρεπορτάζ ο Πανιώνιος ήταν καζάνι που έβραζε και τελικά σήμερα το μεσημέρι το καζάνι έσκασε. Αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε αναφέρει πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανιωνίου, τελικά τον πρόλαβε η διοίκηση της ομάδας, η οποία με ανακοίνωση αναφέρει πως θα καταγγείλει τη σύμβαση με τον Ουζουνίδη. φαίνεται πως σημαντική ήταν και η παρουσία 30 περίπου φίλων του Πανιωνίου στην προπόνηση του Σαββάτου, οι οποίοι απαιτούσαν να φύγει από την ομάδα τους ο εβρίτης προπονητής.

Φυσικά το παράδοξο είναι ότι ο Ολυμπιακός, στον οποίο φερόταν να είναι κοντά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει φέρει σήμερα στην Αθήνα τον πορτογάλο Πάουλο Μπέντο και μέχρι αύριο πιθανότατα θα τον ανακοινώσει ως νέο προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιώνιου για την καταγγελία της σύμβασης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.