Βάφτισαν το γιο τους σε ηλικία… 9 ετών Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

 

Συνήθως τα παιδιά τα βαφτίζουμε σε ηλικία πολύ μικρή, όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή είχαν διαφορετική άποψη για τον μικρό τους γιο τον Γιώργο, καθώς τον βάφτισαν στην Κρήτη, στην ίδια εκκλησία που βάφτισαν και τη μεγάλη κόρη τους Μελίνα, μόνο που ο Γιώργος είναι 9 ετών!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Δέσποινα Βανδή με ανάρτηση της στο Instagram, λέγοντας πως “11 χρόνια μετά πάλι εδώ στην ίδια εκκλησία! Στην Κρήτη! Έχει τη χάρη του να βαφτίζεις ένα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι είθισται! Το απολαμβάνουν όλοι περισσότερο και προπάντων το ίδιο το παιδί! Μόνο χαμόγελα θα ‘χω να θυμάμαι από τη σημερινή μέρα! Και το σπουδαιότερο, το φωτεινό πρόσωπο του γιου μου!”

Ο νεοφώτιστος Γιώργος Νικολαΐδης πήρε το όνομα του πατέρα του Ντέμη, ο οποίος εξακολουθεί να μένει στον Έβρο και να απολαμβάνει τα παιδιά και τα εγγόνια του κάθε φορά που το γνωστό ζευγάρι έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για διακοπές με τον παππού και την γιαγιά. Συνήθως αυτό συμβαίνει τις μέρες του Πάσχα, αλλά όχι μόνο…