Ρίο 2016: Οι πρώτες δηλώσεις Κατραντζή στο ThrakiSportS μετά την κούρσα του στη Βραζιλία

 

Το ThrakiSportS ήταν το μόνο μέσο που περίμενε τους κολυμβητές της σκυταλοδρομίας 4×100 μέτρα ελεύθερο στην μεικτή ζώνη, έπειτα από την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους.

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, όσο μπορούσαν να εκφραστούν με τις ανάσες να κόβονται μετά την υπερπροσπάθεια. Δέος που συμμετείχαν αυτά τα τέσσερα νέα παιδιά σε μια διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πίκρα για το γεγονός ότι χάθηκε η πρόκριση.

«Υπάρχει μια απογοήτευση. Δεν νιώθω ότι προσωπικά πήγα καλά. Μπορούσα πολύ καλύτερα. Υπάρχει πίκρα και σε εμένα και στα υπόλοιπα παιδιά καθώς νομίζω ότι η πρόκριση στον τελικό ήταν εφικτός στόχος», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο θρακιώτης κολυμβητής Χρήστος Κατραντζής.

«Δεν έχω εικόνα σε τι θέση βρισκόμουν στην διάρκεια της κούρσας, προσπαθούσα να είμαι αφοσιωμένος στον εαυτό μου», σχολίασε σε ερώτηση για το πως έζησε ο ίδιος την κούρσα. Στο τέλος όμως σημείωσε: «Το πιο σημαντικό από όλα και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα είναι ότι βρισκόμαστε εδώ».

Ο Χρήστος Κατραντζής εξήγησε: «Έχω συμμετάσχει σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις, σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμιας Πρωταθλήματα, αλλά σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν συγκρίνεται τίποτα. Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ, στο Ρίο».