Photos: 10 κλικ από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Άννα Κορακάκη

 

Η Ελληνίδα αθλήτρια, Άννα Κορακάκη, κέρδισε σήμερα το χάλκινο μετάλλιο στα 10 μ. με αεροβόλο στην Σκοποβολή γυναικών. Δείτε φωτογραφίες απο την απονομή του μεταλλίου αποκλειστικά στο ThrakiSportS.

Την μεγαλύτερη τιμή στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιφέρεια ΑΜ-Θ έκανε η Άννα Κορακάκη, η οποία λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Σκοποβολή, στην κατηγορία 10 μέτρων με αεροβόλο γυναικών. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κινέζα Ζάνγκ και το ασημένιο η ρωσίδα Μπατσαράσκινα.

Το χάλκινο της Κορακάκη ήταν το πρώτο για την Ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο ντε Τζανέιρο και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη. Παρόντες στην προσπάθεια και στην νίκη της ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, ο υφιπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και φυσικά ο πατέρας και προπονητής της Τάσος Κορακάκης που ήταν και ο πρώτος που αγκάλιασε μόλις ολοκλήρωσε την προσπάθειά της.

Η Κορακάκη έγραψε ιστορία σήμερα στο Ριο, αφού το μετάλλιο που κατέκτησε ήταν το πρώτο για την Ελλάδα στο αγώνισμα της σκοποβολής μετά απο 96 χρόνια (το τελευταίο ελληνικό μετάλλιο στη σκοποβολή κερδήθηκε το 1920!!!). Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο την προσπάθεια της Κορακάκη και την απονομή του χάλκινου μεταλλίου, όπως μεταδόθηκαν από το συνεργαζόμενο με το ThrakiSportS φωτογραφικό πρακτορείο InTime.