Ο Δημήτρης Μούχλιας με υποσχετική από τον Έβρο Σουφλίου στον Εθνικό!

 

Ο  Δημήτρης Μούχλιας που διακρίνεται με την Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικο Πρωτάθλημα στην Σερβία, και αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Τουρκία στον τελικό θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με υποσχετική!

Την μεταγραφή ανακοίνωσε η διοίκηση των αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Αξιότιμοι Κύριοι. Με την παρούσα ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης, ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. και το Δ.Σ., ο Έφορος του Τμήματος Πετοσφαίρισης και η Δ.Ε. του τμήματος και ο προπονητής του ΤΑΑ και Τεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Πετοσφαίρισης κ. Μουστακίδης Αθ., θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την παραχώρηση του Αθλητή σας Μούχλια Δημήτριου, μέλους της Εθνικής ομάδας Παίδων και Παμπαίδων, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στο σύλλογό μας.
Επίσης με αυτήν την ευκαιρία θέλουμε να σας συγχαρούμε για την δουλειά που κάνετε στον σύλλογό σας με αποτέλεσμα την «παραγωγή» αθλητών Πετοσφαίρισης υψηλοτάτου επιπέδου, με αποκορύφωμα την φετεινή συμμετοχή τριών αθλητών σας στην Εθνική Παμπαίδων.
Ευχόμαστε την συνέχιση της συνεργασίας των ιστορικών συλλόγων μας και να συνεχίζετε πάντα την παράδοση που μαζί με την Αλεξ/πολη και την Ορεστιάδα, έχει κάνει τον Έβρο πρωτοπόρο του Volley στην Ελλάδα.

Αυγερινός Μεσινέζης       Αντώνιος Χατζησταύρου                    Αναστάσιος Τοκαμάνης