Φιλικό ξεμούδιασμα του Πανθρακικού με την Καβάλα

 

Την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες τους σε συνθήκες αγώνα είχε ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού Κώστας Ανυφαντάκης απέναντι στην πρώην ομάδα του με την ομάδα της Κομοτηνής να μένει στο 0-0 με αντίπαλο την Καβάλα των Θρακιωτών Λίτσκα, Φραγγούλη, Μελισσόπουλου, Μπάτζιου, Συριτούδη και των Λαδάκη και Παππά, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο του Βώλακα.

Οι παίκτες του Πανθρακικού έδειξαν να έχουν διάθεση και δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές, χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα. Φυσικά είναι ακόμα νωρίς, καθώς το φιλικό αυτό ήταν το πρώτο, μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου ο Πανθρακικός θα συστηθεί στους φιλάθλους του, υποδεχόμενος στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Ξάνθη (στο τελευταίο για αυτή παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League) σε φιλικό “Ελ Θράκικο”.

Από τον Πανθρακικό χρησιμοποιήθηκαν οι: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Μπουγαΐδης, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Κάρδαρης, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Κυριαλάνης, Νικόλτσης, Χαλκιαδάκης και Ζυγκερίδης.

Aπό την Καβάλα οι Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Ζλατκόφσκι, Δέντσας, Λαδάκης, Μελισσόπουλος, Παππάς, Μπρατσιάνι. Αγωνίστηκαν στο β ημίχρονο και οι: Συριτούδης, Μπαντάνης, Πτηνόπουλος, Μπλιός, Κασαπάκης, Δελής, Τουμανίδης, Θωμαϊδης, Λίτσκας, Φραγγούλης.