ΕΠΣ Έβρου: Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου στην Α’ Κατηγορία! Ούτε η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων δήλωσε συμμετοχή

Μετά τον Ακρίτα Ν. Βύσσας που πήρε τη θέση του Νεοχωρίου από τον βόρειο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, τη Θράκη Φερών που πήρε τη θέση της ΑΕ Ν. Χιλής στο νότιο όμιλο, είχαμε τελικά το ίδιο σενάριο και στο μεσαίο όμιλο.

Παρά τις φημες ότι ο Ατρόμητος Ασπρονερίου δεν θα αποδεχθεί την θέση της πρωταθλήτριας ομάδας και αντί αυτού η νέα ομαδα της Ομόνοιας Λυκόφης Κορνοφωλιάς (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), τελικά ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία στη θέση της Ένωσης Κυανής Ασβεστάδων και πλέον καμία πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄ Κατηγορίας δεν θα αγωνιστεί στον νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Μάλιστα στην ανακοίνωση καλεί σε συστράτευση, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου Ασπρονερίου έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Ασπρονερίου κάνει  γνωστό στο ευρύ κοινό  ότι η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου . Καλεί λοιπόν σε συστράτευση όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν  την ομάδα και μετά σιγουριάς δηλώνει ότι ο Ατρόμητος Ασπρονερίου την νέα αγωνιστική περίοδο θα παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές και δυναμικό σύνολο  αντάξιο της ιστορίας της ομάδας!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ