Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Άθλο Ορεστιάδας από την ΑΕ Κομοτηνής

 

Μετά τις μεταγραφές Τοπαλίδη, Μπαξεβανίδη και του Μπαρμπούδη, ο Άθλος χτύπησε δις αποκτώντας από την ΑΕ Κομοτηνής τους έμπειρους Χρήστο Καψαλιάρη και Χρήστο Τσιαμήτα.

Ο Άθλος που θυμίζουμε μετέχει στον κεντρικό όμιλο αντί στον Βόρειο της Α2 κατηγορίας βόλευ ενισχύεται σημαντικά με στόχο να εντυπωσιάσει στο δεύτερο μόλις χρόνο από την ίδρυσή του.

Οι ανακοινώσεις του Αθλου:

Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του αθλητή Καψαλιάρη Χρήστο στον Άθλο Ορεστιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 2017 . Ο Καψαλιάρης Χρήστος αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου. Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου. Αγωνίστηκε στις ομάδες του Έβρου Σουφλίου, της Α.Ε.Κομοτηνής , της Νέας Βύσσας και του Α.Ο.Ορεστιάδας. Γεννήθηκε το 1978 και έχει ύψος 1,86. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας.

Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του αθλητή Τσιαμήτα Χρήστο στον Άθλο Ορεστιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 2017 . Ο Τσιαμήτας Χρήστος αγωνίζεται στην θέση του ακραίου. Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου. Αγωνίστηκε στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου, συνέχισε στην ομάδα του Ζωγράφου (Αθήνα) επέστρεψε στον Έβρο Σουφλίου και πέρυσι αγωνίστηκε στην Α.Ε.Κομοτηνής. Γεννήθηκε το 1982 και έχει ύψος 1,87. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας.