Ο πρώην του Εθνικού Πέπε Γκονζάλες αγωνίζεται στο Ρίο και επιστρέφει Ελλάδα

 

«Λαυράκι» έβγαλε η συνέντευξη του πρώην βολεϊμπολίστα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Πέπε Γκονζάλες στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Radio Nihuil», με αφορμή τη συμμετοχή του στην αποστολή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αφού αναφέρθηκε στα… ολυμπιακά όνειρα που κάνει με την Εθνική Αργεντινής, με τoν Βελάσκο να επιλέγει τον πρώην εβρίτη διαγώνιο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αντί του λίμπερο Φακούντο Σαντούτσι που είχε αρχικά δηλωθεί., μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του.

Και εκεί έκανε αποκαλύψεις με ελληνικό άρωμα. «Εχω ομάδα τώρα  και σας λέω ότι θα πάω στην Ελλάδα για να παίξω στον Παναθηναϊκό», είπε. Βλέπετε, στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τον… Κουβανό Νταριέλ Άλμπο και να ρισκάρουν με την έκβαση της υπόθεσης σεξουαλικού σκανδάλου στη Φινλανδίακαι έτσι… επέλεξαν τελικά διαγώνιο από την Αργεντινή.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος διαγώνιος έγινε γνωστός στη χώρα μας  όταν έπαιξε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2010-2011, με προπονητή τότε τον Γιάννη Ανδρεάδη. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί  σε Αλιάνζα, Ροζάριο Σοντόρο, Μισιόνες και Μπελγκράνο στην Αργεντινή, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο το 2009 και την ομάδα του Διονύσου αλλά και στην ΑΕ Καραβά.

Στον Εθνικό ο Πέπε Γκονζάλες αγαπήθηκε όσο λίγοι. Μετά τον Εθνικό ακολούθησε η Τουρκία και η Τορούλ. Στη συνέχεια πήρε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην Πολωνική Μπιέλσκο Μπιάλα. Πλέον θα φοράει τα πράσινα και θα αποτελέσει συμπαίκτη του επίσης πρώην παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Άκη Δαρίδη.

Ο Πέπε Γκονζάλες είχε μιλήσει στο ThrakiSportS από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου ήταν τότε, με αφορμή την εκλογή του συμπατριώτη του Πάπα Φραγκίσκου στην θέση του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Τότε είχε στείλει και το μήνυμά του στους Εβρίτες πρώην συμπαίκτες και οπαδούς:

«Παρακαλώ, επιτρέψτε μου να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους οπαδούς και τους ανθρώπους στην Αλεξανδρούπολη, που πάντα με βοηθούσαν σε όλα την περίοδο που ήμουν εκεί», είχε πει τότε ο Πέπε Γκονζάλες, που θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», έστω και σαν αντίπαλος…