Ντοπέ στο Ρίο αρσιβαρίστας από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ανακλήθηκε η διαπίστευσή του!

 

Σοκ στην Κυπριακή αποστολή στο Ρίο, αφού ο αρσιβαρίστας Αντώνης Μαρτασίδης με καταγωγή ωστόσο από την Καβάλα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Μαρτασίδης που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν για τα ελληνικά χρώματα, είναι αρραβωνιασμένος με Κύπρια και έτσι θα αγωνιζόταν με την Εθνικη Κύπρου, αλλα βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και ανακλήθηκε η διαπίστευσή του αλλά και του προπονητή του Βίκτωρα Μήτρου.

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε ότι ο αθλητής της Άρσης Βαρών Αντώνης Μαρτασίδης βρέθηκε “ντοπέ” και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς.

Η ανακοίνωση: Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), ανακοινώνει ότι έλαβε σήμερα ενημέρωση από την Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντόπινγκ (CyADA) ότι, το αποτέλεσμα ελέγχου ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε ο αθλητής της Άρσης Βαρών Αντώνης Μαρτασίδης στις 25 Ιουλίου 2016, εκτός αγώνα, στην Αθήνα, έδωσε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα αφού στο δείγμα ούρων του εν λόγω αθλητή βρέθηκε ουσία που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Απαγορευμένων Ουσιών και Μεθόδων.

Η ΚΟΕ είναι σε συνεχή επαφή με την Κυπριακή Αρχή Αντι-Ντόπινγκ για το θέμα και έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την άμεση ανάκληση της διαπίστευσης του αθλητή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΡΙΟ 2016, και την επιστροφή του στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here