Με τη συμμετοχή μελών του ΣΔΚ Θράκης ο 1ος Παραποτάμιος Δρόμος Άρδα 2016

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή οκτώ μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης διεξήχθη ο 1ος Παραποτάμιος Δρόμος Άρδα 2016, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Συνάντησης Νέων “Άρδας 2016”.

Η διαδρομή του δρόμου ήταν τριών χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό την είσοδο του χώρου εκδηλώσεων, ενώ γενικότερα η συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, με τα μέλη του ΣΔΚ Θράκης να εκφράζουν τη γνώμη ότι η όλη εκδήλωση θα αποτελέσει ακόμα ένα αθλητικό θεσμό για την Ορεστιάδα.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης είχε έντονη παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Συνάντησης Νέων “Άρδας 2016” με δικό του περίπτερο στο χώρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΚ Θράκης για τη συμμετοχή των μελών του στον  1ο Παραποτάμιο Δρόμο Άρδα 2016:

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στους διοργανωτές, υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες του 1ου παραποτάμιου δρόμου Άρδα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Συνδέσμου
Μαρία Παντελάκη, Δημήτρη Πετκόπουλο, Τάνια Μηλικούδη, Θέμη Μιχέλη, Εβελίνα Μιχέλη, Νίκο Χατζόπουλο, Στέλα Κωστοπούλου και Τατιάνα Κωνσταντινίδου
που έλαβαν μέρος στην αγωνιστική διαδρομή των 3 χλμ, με αφετηρία και τερματισμό την είσοδο του χώρου εκδηλώσεων της Συνάντησης Νέων “Άρδας 2016”.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, ενώ ελπίδα του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ είναι ο παραποτάμιος δρόμος Άρδα να αποτελέσει έναν ακόμη αθλητικό θεσμό για το Δήμο Ορεστιάδας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here