Στον Πανθρακικό ο «κανονιέρης» του Έβρου Σουφλίου Μπάμπης Ζυγκερίδης

 

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωτος σκόρερ του Έβρου Σουφλίου στο ατυχές περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Μπάμπης Ζιγκερίδης.

Ο Σερραίος σκόρερ του Έβρου Σουφλίου με 10 τέρματα που σημείωσε πέρυσι αναδείχθηκε έκτος στην σχετική λίστα, ξεχώρισε στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής και τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Πανθρακικού.

Ο Μπάμπης Ζιγκερίδης είναι 21 ετών (γεννημένος 13-5-1995), κατάγεται από τις Σέρρες και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής, την Κ17 και την Κ20 του Πανσερραϊκού, στην ομάδα της Στουτγκάρδης SSV Reutlingen 1905 και στην Κοζανη.

Η περίπτωση του μοιάζει αρκετά (ελπίζοντας όμως να έχει διαφορετική πορεία) με αυτές των Σάββα Μουδούρογλου (9 γκολ πρόπερσι με την Δόξα Δράμας) και Κώστα Μαρκόπουλου (πρωτος σκορερ με 23 τέρματα με το Κοκκινόχωμα). Ωστόσο παρόλο είχαν εντυπωσιάσει στην Γ’ Εθνική, δεν πήραν ευκαιρίες και πλεον δεν συνεχίζουν στον Πανθρακικό.


Η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Ζυγκερίδη.

Ο Χαράλαμπος είναι επιθετικός και γεννήθηκε στις Σέρρες στις 13 Μαΐου 1995. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Πανσερραϊκού και αργότερα συμμετείχε στις υποχρεώσεις των τμημάτων Κ17 και Κ20. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην 4η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, για λογαριασμό της Reutligen, ενώ ακολούθως έπαιξε στη Γ’ Εθνική στην Ελλάδα με την Κοζάνη (2014-15) και με τον Έβρο Σουφλίου (2015-16).

Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο στην οικογένεια του Πανθρακικού μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!!!»