Σφοδρή επίθεση Κοντονή στον Γκιρτζίκη από το Ρίο! «Θα κλείσω την ΕΠΟ»

 

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και της ΕΠΟ με αφορμή την απόφαση να αλλάξει τους δικαστές της Football League με εκατέρωθεν οξύτατες ανακοινώσεις.

Το θέμα αυτό ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής εισόδου της Ελληνικής Ομάδας στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στην Βραζιλία και έδειχνε εκνευρισμένος με την εν γένει συμπεριφορά της Ομοσπονδίας και σε όλες τις συζητήσεις του, ήταν κάθετος σχετικά με την αντιμετώπιση που θα έχει από εδώ και πέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως αναφέρει το gazzetta, έελεγε σε όλους «θα δείτε τι θα γίνει τώρα που θα γυρίσω στην Αθήνα», ενώ τόνιζε συνεχώς την απαράδεκτη στάση του ξανθιώτη προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη.

Στη συζήτηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αποστολής Μανώλη Κολυμπάδη, ήταν ακόμα πιο οξύς: «Θα τους κλείσω!», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σταύρος Κοντονής θα το πάει μέχρι τέλους με την ΕΠΟ, χρησιμοποιώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και όλες τις συμμαχίες που έχει ακόμα και με την FIFA να τελειώνει μία και καλή με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.