Νέα παράταση στις μεταγραφές για Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

 

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με την περίοδο των μεταγραφών για τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών, καθώς η ΕΟΚ έδωσε και τρίτη παράταση 15 ημερών, με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται τελικά στις 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των μεταγραφών, αυτές έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου. Ύστερα από πιέσεις των σωματείων η Ομοσπονδία αποφάσισε μία παράταση 10 ημερών για τις μεταγραφές, με αυτές να ολοκληρώνονται σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 20 Ιουλίου.

Εκεί υπήρξε και δεύτερη παράταση 10 ημερών, με την ΕΟΚ να δίνει ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των μεταγραφών στις 3 Αυγούστου. Χθες (Τετάρτη 3 Αυγούστου) η Ομοσπονδία αποφάσισε να δοθεί και νέα παράταση δύο εβδομάδων, όμως κανείς πλέον δεν γνωρίζει αν αυτή θα είναι και η τελευταία ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη νέα παράταση στις μεταγραφές:

Σας γνωρίζουμε πως, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και κατόπιν αιτήματος που δέχθηκε η ΕΟΚ από τα σωματεία Εθνικών Κατηγοριών (Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορία Γυναικών), αποφασίστηκε να δοθεί νέα παράταση του χρονικού ορίου των μεταγραφών κατά 15 ημέρες. Οι μεταγραφές που αφορούν τα σωματεία αυτά θα ολοκληρωθούν στις 25/8/2016.

Συνεπώς έχουν περιθώριο για άλλες σχεδόν τρεις εβδομάδες  η Ασπίδα Ξάνθης σε άνδρες και γυναίκες αλλά και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές και να ενισχύσουν τα ρόστερ τους. Αλλά το ίδιο πλεονέκτημα έχουν και οι αντίπαλοί τους…