Έντονη φημολογία για Μαρίνο Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό μετά το στραπάτσο στο Ισραήλ

 

Η ήττα στο Ισραήλ και η εμφάνιση του Ολυμπιακού στα δύο ματς με την Χάποελ Μπερσεβά φέρνουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό καθώς όλα δειχνουν ότι θα υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον ο Ισπανός τεχνικός θεωρείται τελειωμένος από τους «ερυθρόλευκους».

Ήδη μάλιστα από την ΠΑΕ διαρρέουν ότι «αλλάζουν όλα» και προφανώς η αρχή θα γίνει από τον προπονητή με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν για τον αντικαταστάτη του.

Το πρώτο όνομα μάλιστα που διαρρέεται είναι του Εβρίτη τεχνικού του Πανιωνίου Μαρίνου Ουζουνίδη, που έχει παρουσιάσει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αυτός φέρεται ως φαβορί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη. Είναι μάλιστα το μόνο όνομα που ακούγεται από την ελληνικό χώρο.

Άλλα ονόματα που παίζουν είναι ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα όπως και ο Ρούντι Γκαρσία. Επίσης το ακραίο σενάριο της επιστροφής του Μάρκο Σίλβα, ενώ είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί και η γαλλική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα πρώτα του ματς στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το δίνει στην Ξάνθη, μόλις στην δεύτερη αγωνιστική. Πιο πριν όμως θα έχει δώσει και τα δυο ευρωπαϊκά ματς του Europa League που θα κρίνουν πολλά…