ΕΠΣ Έβρου: Συγχωνεύονται Λυκόφη και Κορνοφωλιά και… καλοβλέπουν άνοδο στην Α’ Κατηγορία

 

Μετά την παραίτηση – μη άνοδο της ΑΕ Ν. Χιλής στην Α’ Κατηγορία και την αντικατάστασή της από την Θράκη Φερών, όπως συνέβη προ ημερων με την παραίτηση του Νεοχωρίου και την άνοδο του Ακρίτα Νέας Βύσσας, φαίνεται ότι το σεναριο να μην ανέβει κανενας από τους περσινούς πρωταθλητες της Β’ κατηγορίας δεν απέχει και πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν δηλώνει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία ούτε η πρωταθλήτρια του Κεντρικού Ομίλου Ένωση Κυανής Ασβεστάδων (φωτό από τους πανηγυρισμούς για τον τίτλο και την άνοδο), οπότε την θέση της ως επιλαχούσα ομάδα θα πάρει λογικά η αμέσως επόμενη ομάδα, δηλαδή ο Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Ωστόσο μέχρι το πρωί της Πέμπτης το Ασπρονέρι δεν είχε δηλώσει στην ΕΠΣ Έβρου αν θα λάβει μέρος στην πρωτη κατηγορία αποδεχόμενο αυτό το «δώρο» ή αν θα παραμείνει και αυτό στην Β’ ώστε να επωφεληθεί από το ντόμινο αυτό η αμέσως επόμενη ομάδα της κατάταξης, που είναι η Ομόνοια Λυκόφης. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν.

Πάντως στην Λυκόφη έχουν πάρει ζεστά το θέμα της ανόδου και έτσι ήδη προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS σε συγχώνευση με την γειτονική ομάδα της Κορνοφωλιάς. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο αν τελικά η ομάδα κληθεί να παίξει στην Α’ Κατηγορία και στην αντίθετη περίπτωση να διεκδικήσει ως φαβορί την πρώτη θέση και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι ζυμώσεις και τα παρασκήνια είναι έντονα και ενώ η ΕΠΣ Έβρου έχει ορίσει ως τελική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής και καταβολής των αντίστοιχων παραβόλων από τα σωματεία αυτήν την Παρασκευή 5 Αυγούστου, καθώς μετά οι υπάλληλοι της Ένωσης θα φύγουν για διακοπές και τα γραφεία θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες κλειστά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ