Διπλή μεταγραφή για τον Φοίνικα Σύρου από τον AO Ορεστιάδας

 

Από την Ορεστιάδα στις Κυκλάδες και την Σύρο θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιάννης Σκαρλατίδης και Αλέξανδρος Χήρας.

Ο 23χρονος πασαδόρος που είχε πρόταση και από τον Ηρακλή Χαλκίδας, τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΟΟ, ενώ έχει παίξει και σε Επίκουρο και Αίαντα Ευόσμου. Πλέον θα καλύπτει τη θέση του δεύτερου πασαδόρου πίσω από τον Ματέο Πάρις που παρεμεινε για τριτη σεζόν στην Ελλάδα.

Είναι διεθνής με την Εφήβων αλλά και με την Εθνική Παίδων έχοντας μάλιστα κατακτήσει την 7η θέση στο Παγκόσμιο (Αργεντινή), την 6η στο Ευρωπαϊκό (Τουρκία) και την 1η στο Βαλκανικό (Βουλγαρία), ενώ έχει συμμετάσχει και στην Εθνική Εφήβων.

xiras-protasigamouΟ νιόπαντρος Χήρας που περυσι συζητηθηκε σε όλη την Ελλάδα με την προταση γαμου που έκανε στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αποκτήθηκε για βοηθήσει τους νησιώτες με το καλό του μπλοκ παιρνοντας τη θεση του Ανδρεα Ανδρεαδη στο ροτεσιον της ομαδας. Ο 28χρονος Χήρας αγωνίστηκε στο παρελθον σε Κόροιβος Αμαλιάδας, ΣΠΑ Καρδίτσας, Λαμία και Ορεστιάδα.

“Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Χήρα για την Αγωνιστική σαιζόν 2016-2017.”