«Ξεμούδιασε» από το μακρύ ταξίδι ο Ταμουρίδης βγάζοντας βόλτα την γαλανόλευκη στην Κοπακαμπάνα!!!

 

Ο Γιάννης Ταμουρίδης εδώ και λίγες ώρες είναι και αυτός κάτοικος Ολυμπιακού Χωριού στο Ρίο ντε Τζανέιρο και παρά το κουραστικό ταξίδι, μπήκε στον πειρασμό να προπονηθεί.

Στις 6 Αυγούστου, ο Έλληνας πρωταθλητής της ποδηλασίας, που είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους θρακιώτες λάτρεις του αθλήματος καθότι τυγχάνει και τιμ μάνατζερ στον Θράκα Ιππέα,  θα είναι ο πρώτος χρονικά που θα αγωνιστεί από ελληνικής πλευράς στην διοργάνωση (μετά την Ευαγγελία Ψάρρα πριν την τελετή έναρξης στην τοξοβολία).

Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στην παραλία της Κόπακαμπανα και ο Ταμουρίδης φτάνοντας στο Ρίο, αμέσως μόλις τακτοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, φόρεσε τη στολή με τη γαλανόλευκη, πήρε το ποδήλατό του και βγήκε για μία χαλαρή βόλτα. Όμως η βόλτα μετατράπηκε σε κανόνική προπόνηση, με τον Ταμουρίδη αν μην καταλαβαίνει από ταξίδι, ούτε φυσικά δείχνει επηρεασμένος από το πρόσφατο χειρουργείο του.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει πως κατέληξε στην τρίωρη προπόνηση. «Μετά από 18 ώρες ταξίδι βγήκα μια βόλτα να ξεμουδιάσουν τα πόδια και να δοκιμάσω την καινούργια εμφάνιση με την γαλανόλευκη. Τελικά η βόλτα μετατράπηκε σε τρίωρη προπόνηση και ο λόγος προφανής» ανέφερε στο Sportsfeed ο Έλληνας ποδηλάτης και εννοεί φυσικά τα εκπληκτικά τοπία με τις βραζιλιάνικες παραλίες.