Β’ Εθνική: Ανακοίνωσε Κολοβή η Ασπίδα Ξάνθης

 

Την τέταρτη μεταγραφή της πραγματοποίησε η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Ιωάννη Κολοβή από τους Τιτάνες Δράμας.

Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2, έχει πολύ καλό σουτ και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ξεκίνησε από τους Τιτάνες Δράμας και σε ηλικία 15 χρονών πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟΔ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια της Basket League. Με τη διάλυση του ΚΑΟΔ επέστρεψε πέρσι και πάλι στους Τιτάνες Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδα Ξάνθης για την απόκτηση του Ιωάννη Κολοβή:

Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του Ιωάννη Κολοβή. Ο Κολοβής, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στις θέσεις των guard. Διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και το πολύ καλό του σουτ. Ξεκίνησε την καριέρα του στους Τιτάνες Δράμας, όμως οι πολύ καλές του εμφανίσεις ανάγκασαν τον Κ.Α.Ο.Δ να τον αποκτήσει σε ηλικία 15 ετών. Με τον Κ.Α.Ο.Δ ο Ιωάννης πραγματοποίησε 6 συμμετοχές στη Basket League ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε και πάλι στους Τιτάνες.
Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον Ιωάννη στην οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων της επόμενης χρονιάς.